30 April 2014

On Wednesdays we wear pink.

Happy 10th anniversary Mean Girls! Vuosipäivän kunniaksi jokaisen tulisi pukeutua tänään pinkkiin. Itse katselin vähän kaappiani ja löysin tasan kaksi pinkkiä vaatekappaletta. Päätin kuitenkin vähän lisätä pinkkiä tekemällä pinkin meikin. Pinkki. 


En kyllä hirveästi viihtyisi näissä vaatteissa, koska BJ paita on liian kaksimielinen ja molemmat paidat nousevat koko ajan koska tissit. En ees ymmärrä  miks jotkut haaveilee isommista tisseistä, kun ne on tosi epäkäytännölliset ja aina tiellä eikä voi pitää söpöjä vaatteita. :(



Kävin muuten eilen kampaajalla ja kampaajan mukaan lähti pari senttiä pois, mutta kyllä tuo näyttää vähän enemmältä. Mutta ei herranjumala miten mun hiukset näyttääkin nyt paljon paksummilta ja terveemmiltä! Vähän kyllä harmittaa ku nää ei oikeen taho enää blendaantua mun pidennyksiin kun nuo latvat näyttää tosi paksuilta ja kihartuu hieman! Mutta ei sillä, nää on ihan kivan näköset näin lyhyempänäkin. :--)





Ainiin ja hauskaa Vappua! Saa nähdä kerkeänkö itse juhlimaan kun pitäisi pakkailla ja käyä hulluna salilla ennen reissua. Vois ehkä terassilla käydä yksillä, kun se nyt on vähän perinne. Simatkin oon jo juonu pois. Tuli muuten hyvää simaa kun annoin käydä 2-3 päivää siellä ämpärissä ja pullotin vasta sitten. Ja leikkasin sitruunoista sen valkoisen osan pois. 




No comments:

Post a Comment