20 July 2015

What about my Summer Holiday?

Moikkamoi kaikille! Meillä on uusi työpöytä ja oon siitä ihan järettömän onnellinen ja ylpeä! Käytiin nimittäin sellainen 5 tunnin reissu tuunaamassa tätä anopin luona. Eli tää oli alunperin perus pyökinvärinen toimistopöytä, aika samanlainen kuin tuo meidän aiempikin työpöytä, mutta viitisen senttiä lyhyempi (leveyssuunnassa). Kultani äiti sai kaikenlaista roinaa työpaikaltaan, joten tämä ei tullut maksamaan muuta kuin puuvahan verran. Eli hiottiin ja vahattiin pöytä tummaksi. Olihan se työ, mutta todellakin sen arvoinen! :)



Vietin myös syntymäpäiviäni eilen aika rauhallisissa merkeissä. Kävi pari kaveria, joita en näe niin usein, avomiehen vanhemmat ja sukulaisia. Leivoin ensimmäistä kertaa jopa mansikkakakun äitini ohjeella! Vanhempani muuttivat tosiaan taas vuodeksi Malesiaan, niin eivät päässeet tekemään mun kakkua juhlistamaan vanhenemista kanssani. Se onnistui yllättävän hyvin! Osasin jopa leikata kakun niin siististi kolmeen osaan! Tätäkö se 22 vuoden ikä tarkoittaa - valmistuminen kotivaimoksi? 


Siivota en kyllä osaa vieläkään, joten nakitin taas veljeni siivoamaan. Hän kykenee ihmeisiin! Voisin jopa harkita palkkaavani hänet ihan vakituisesti meille siivoamaan! Ei siinä, kyllä se siivoaminen on rentouttavaa, mutta en vain yksinkertaisesti osaa! Telon itseni joka paikkaan, kaikessa kestää hirveän kauan, kyllästyn helposti, joudun pitämään pohdiskelutaukoja... Ihailen kyllä suuresti ihmisiä, jotka saavat siistiä jälkeä lyhyessä ajassa. Jos haluan siivota tämän meidän 60 neliön kämpän, niin siihen varataan ainakin kaksi päivää aikaa. Veljeni teki sen muutamassa tunnissa.



Kylläpä tätä tekstiä lentää nyt ihan hullunlailla, haha! Voi johtua tuosta terästetystä kokiksestakin...

Varattiin myös miehen kanssa lennot tätini luokse Brysseliin! Muutamaksi päiväksi juuri ennen koulujen alkua. (En kyllä tiedä tarkkaa päivää milloin koulu alkaa, mutta lukioissa taisi alkaa 12. päivä?) Olen jo seurustellut 7 kuukautta V:n kanssa, eikä tätini - varaäitini, ole vieläkään nähnyt häntä! Ja kaikista niistä kymmenistä paikoista missä olen käynyt, niin Brysseli ei kuulu niihin. Näkisi pitkästä aikaa jotain uutta. :D Silloin viimeistään on lomafiilis!



Ei oo hirveen lomafiilis ollutkaan kun kesäkuun olin töissä, heinäkuun alun sairaana, ja koko ajan on pitänyt kituuttaa mun 600 euron palkalla + pikkuhommista saaduilla kympeillä. Oulun Sossu - hakemukset käsitellään monen viikon viiveellä. Sitten sanotaan että ei saa rahaa kun Oulun kaupungin pitää maksaa valtiolle sakkoja kun käsittelyajat on liian pitkät. Ha. Ha.
Palkkani ei edes kattanut yhden kuun vuokraa, joten sitä ei vaivauduttu maksamaan... Ilmoitettiin kuitenkin ja ei kuulemma haitannut. Naureskelivat vain kun ilmoitimme niin "ajoissa". :--D Onneksi kohta opintotuki virtaa ja saa taas elämän raiteilleen. (Silti menemme reissuun??)

No comments:

Post a Comment