15 January 2014

Unicorn & Vampire




Jou, oon yrittäny jo monta kertaa kirjoittaa tänne jotain kuulumisia, mutta oon aina joko unohtanut mun pointin tai muuten vaan kyllästyny kirjottamaan. Jospa vaikka inspiroituisin kuvien voimalla muutaman sanan sanomaan.

Eli joulukuun alussa kyllästyin tuohon vanhaan blogiini, joten päätin aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. Mietin pitkään millaisen blogin tästä uudesta blogista haluan, mutta en oikein osannut päättää. Alunperin halusin tästä oikein henkilökohtaisen blogin, joka on tarkoitettu pääosin minulle itselleni, sekä kaikille niille mukaville jotka tätä nyt haluavat lukea. Jossain vaiheessa halusinkin tästä enemmän sellaisen tyylikkään blogin, johon laittaisin vain pinnallista materiaalia esim. tutoriaaleja, huonepostauksia, tukkapäivitystä jne. Mutta toisaalta siinä tapauksessa olisin voinut jatkaa vanhalla blogillani, koska tämä uusi blogi nyt alun perin perustettiin oman tilanteeni mukaisesti.

Eli tänne nyt tulee vähän väliä kaikenlaista, mutta vain asioita joista itse pidän ja jotka sopivat sen hetkiseen tilanteeseen. :)


Eilen vietin hyvin tylsää kotipäivää kylmän ilman vuoksi. Kun en omista kunnon talvivaatteitakaan niin en tarkene enää ulkona kun pakkaraja ylittää (tai tarkemmin sanottuna alittaa) -15 astetta. Minulla oli pöydillä lojumassa tyhjiä skumppapulloja, jotka olivat sen verran nättejä, että ajattelin hyödyntää ne ja tehdä niistä kynttilänjalkoja. Pesin pullot ja kuivasin hyvin. Vuolin ja sulatin kynttilöistä hieman kapeammat, jotta ne mahtuisivat hyvin pullojen suuhun. Nättejähän niistä tuli, mutta ei tarpeeksi.

Päätin ruveta koristelemaan kynttilöitä hieman lisää. Näistä kynttilöistä ei valu steariinia nätisti pitkin niiden pitkää vartta vaan se vaan ... haihtuu. Puff. Mutta kun haluan nätisti valuvaa steariinia! Noh, päätin avittaa hieman sytkärin kanssa ja sulatin vain törkeästi kynttilään valuvia vanoja aina pullon reunoihin saakka. Vieläkään ei näyttänyt tarpeeksi hyvältä.
Löysin sitten pari kirjeen sinetöinti vahaa - punaista ja hopeista. Päätin sitten sulattaa niitä mukavan määrän pitkin kynttilöiden kylkiä ja hienon näköinen siitä tulikin!
Taidankin nimetä kynttilät yksisarviseksi ja vampyyriksi.

En ollutkaan pitkään aikaan kuvannut oikein mitään, mutta nyt kun tässä on koko tammikuu aikaa, niin voisin kuvailla vähän useamminkin. :)

Pitäisi vaivautua kauppaankin, mutta kun siellä on niin kylmä! Kunpa olisi rahaa niin voisin ostaa itselleni kunnon talvivaatteet. :( Miksi sellaiset maksavat niin paljon!?

No comments:

Post a Comment