16 January 2014

Christmas & New Year

Joulu meni porukoiden luona mässätessä. Pidettiin myös veljeni kanssa Harry Potter maratooni, tosin lähinnä vain joulukohtaukset koska pidetään aina vähintään kerran vuodessa Potter maratoonit joten olihan nuo nyt nähty aika monta kertaa.


Kerrankin löytyi joulupöydästä ruokaa jota pystyin syömään! En ole koskaan tykännyt perinteistä jouluruuista, mutta tällä kertaa päätettiin vain antaa periksi ja tehdä ruokaa josta kaikki tykkäisivät.
Kinkku oli varmaan puolet pienempi kuin yleensä, enkä taaskaan tykännyt siitä, kuten yleensä. :--D Isä yritti myös tehdä jotain Pekingin ankan tapaista, joka oli kylläkin ihan hyvää, mutta kun olen maistanut Kiinan kuuluisinta pekingin ankkaa niin rehellisesti sanottuna tuo ei ollut lähelläkään sitä... 
Myös ihan perinneruokiakin löytyi, kuten rosollia ja koulultani ostettuja laatikoita. Ja sitten tietenkin lemppariani, jota löytyy aina joulupöydästä - kuivattua poroa. :--)










Halusin kerrankin pukeutua mukavasti, söpösti ja jouluisesti, joten tälläinen oli lopputulos. :---D Ei enempää näistä.


Sitten siihen illan kohokohtaan, eli lahjoihin. :----) Tää on varmaan iloa silmälle, kun ei oo mitää järkyttäviä vinoja pinoja iPhoneja sun muuta kallista, mitä nyt yleensä on näkynyt muiden blogeissa/instagramissa/tms. 
Eli sain siis oranssin käsilaukun kesää varten, Sims 3 perus osan ja uusimman lisäosan siihen (jotka itse periaatteessa tilasin kun maksoivat vain kympin kappale), Konnun Kootut Viisaudet -kirja, the Big Bang Theoryn 5. kausi ja kaksi leffalippua. Eli kaikkea kivaa mitä tälläinen neljän seinän sisällä elävä nörtti tarvitseekin.


Joulu oli kaikin puolin tunnelmallinen ja ruokaa tuli syötyä vähän liikaakiin ja suklaata niin paljon, että ei kyllä tule suklaanhimoa vähään aikaan. ♥



Uusi vuosi meni kavereiden kaa hengaillessa ja juotuakin tuli yllättävän vähän. Ei edes riehuttu tai mitään. Muutaman raketinkinkin veli ampui kun muu porukka katteli parvekkeelta. :--D Että siinähän se, ei mitään erikoista. Pelattiin loppuyö sitten Disney monopolia ja se nyt varmaan oli se kohokohta. 



Uudenvuoden lupauksia en nyt silleen tosissaan tehnyt, mutta olihan sitä jotain kuitenkin luvattava itselleen. 

Eli pyrin vähentämään punaisen lihan syöntiä, koska ilman sitä pärjää ihan hyvinkin, enkä edes pidä siitä erityisen paljon. Oppisi sitten syömään uusia korvaavia kasvisvaihtoehtojakin. :--) Kanaa ja kalaa syön kuitenkin, enkä tietenkään aina kieltäydy jos mulle tarjotaan poron tai hirven lihaa koska nam. Lähinnä vaan nyt nämä nauta, sika ja lammas saavat nyt jäädä. 
Yritän vähentää tietokoneen käyttöä ja ruveta tekemään jotain hyödyllistä. Esim. lukea kirjoja, piirtää, opiskella jotain uutta, kirjoittaa kirjeitä, askarrella, ommella... Tekemistä kyllä riittäisi kunhan vain jaksaisi aloittaa. :( Nyt ensiksi ajattelin aloittaa kertaamaan vähän kiinaa ja opiskella ne kaikki 1200 sanaa jotka mun olisi pitänyt opiskella siellä kiinassa. :---) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Noin 10 sanaa päivässä niin siihen menisi ehkä max. tunti. Ei olisi edes paha. 
Panostaa enemmän hyvinvointiin. Pitää itsestä huolta, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Aloitin nyt psykiatri käynnit uudessa paikassa, joka on paljon parempi kuin mikään muu aiempi. Kävin hakemassa kotoa vähän niitä vähäisiäkin talvivaatteita mitä omistan, joten ehkä tarkenen tässä tuulessa ja tuiskeessa salillekin asti. Ja ruokavalio on tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin koskaan! Pitäisi vain pitää se sellaisena. :) Pitäisi vielä muistaa venytellä/joogata vähintään kerran viikossa, mielellään päivittäin, että ei olisi niin kankea olo.
Extra lupauksena tänne vielä, että tänä vuonna SAAN vielä tehtyä kunnon spagaatin! Ei olisi edes paljosta kiinni. Ja kaverin kanssa luvattiin toisillemme hankkia ensimmäiset seurustelukumppanimme, mutta niin tuskin käy... Haha!

Hyvää Uutta Vuotta vielä tännekin ja nauttikaa vuodesta! :--)


No comments:

Post a Comment