11 May 2014

Eurovision

Ennen Lontoo hehkutusta tähän väliin pitää saada nopea viisuhehkutus. Tänä vuonna en edes kerennyt esihehkuttelemaan eli kuuntelemaan kaikkia biisejä läpi heti kun vain mahdollista, koska tuntu et oli niin paljon muuta. Vaikka kaikkihan sen tietää että ei mulla oikeesti ollu muuta kuin tuo Lontoon reissu ja pari työtä muumeille.

Anygays, toinen semifinaali tuli katsottua, sekä tietenkin eilisen finaali. Ja täytyy kyllä sanoa, että varmaan ensimmäistä kertaa helvetin hyvät viisut. Yksikään biisi ei ollut sellainen ärsyttävä, kuten esim. viimevuoden voittajabiisi. Ja se jännite koko euroopan ja venäjän välillä... Wow. Säälittää vähän venäjän esiintyjät, koska eihän niitten vika ole, että venäjä käyttäytyy huonosti. Niillä oli kuitenkin tosi hyvä biisi ja euroviisujen aikanahan pitäisi laittaa maitten väliset riidat sivuun ja nauttia musiikista.

Voisin vielä heittää tähän mun top vitosen, vaikka kaikki biisitkin olivat omalla tavallaa erittäin hyviä. Ihan sama kuka olisi voittanut, ei olisi jäänyt harmittamaan. :) Mutta voittajabiisistä oon kyllä niin ikionnellinen, koska kyllähän siinä näkyy eurooppalaisten kehitys ihmisenä.

1. A u s t r i a


2. P o l a n d


3. N o r w a y


4. F i n l a n d  

5. A r m e n i a

Ja tietenkin Ranska, Tanska ja Kreikka oli tosi meneviä biisejä, mutta aika perus popitusta. :--D Armenia yllätti mut niin kovasti, että oikeesti pääs mun top vitoseen. Alku lähti kauhealla mollauksella ja heitettiin jopa läppää siitä et loppu on kuitenkin niin hyvä et rakastutaan siihen. Ja kyllähän siinä sitten parit kylmät väreet tuli ja suu auki katottiin esitys loppuun. Huh. Tälläset yllätykset on kivoja!

Ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Itse en ole vielä kerennyt nousemaan sängystä mennäkseni onnittelemaan äitiäni, koska mulla meni ton reissun takia unirytmi ihan selälleen. :I Toisaalta mun velikin on Helsingissä, että ehkä me vietetään meidän äitienpäivä sitten ensviikolla kun Nippalardokin suvaitsee saapua paikalle. :--)

No comments:

Post a Comment